Има голяма спекулация с думи на Ванга от страна на тайните

...
Има голяма спекулация с думи на Ванга от страна на тайните
Коментари Харесай

Ванга: България ще се оправи , когато Сирия падне

Има огромна спекулация с думи на Ванга от страна на тайните служби - и от двете страни на земното кълбо, а и от елементарни мошеници. Но има едно нейно изявление, за което се твърди, че е правдиво. Тя споделя: България ще се оправи, когато Сирия падне!

Това напомни топ астрологът Трифон Николов по време на своя прогноза в обществените мрежи. Защо обаче той обръща внимание на тази прогноза?

„ Ванга счита, че следва нов спор със Сирия. Тя може да е идната цел на войната - по разнообразни аргументи. Но забавното е, че това към този момент се е случвало. Кога се е случвало?

Гледайте кино лентата „ Небесно царство ” на Ридли Скот – той се отнася за тъкмо тази година, когато това се е случило. Едно време името Сирия се е отнасяло за целия този район, разказан във кино лентата: от Египет до днешна Турция. Става дума за 1187 година, когато пада Йерусалим под властта на Салахадин. Тогава пада Царството на кръстоносците, а в България се подвига въстанието на Асеневци. Пада едно християнско царство, само че се подвига друго, в тази ситуация България ”, изяснява астрологът.

И добавя: „ Колкото и да е необичайно, това, което Ванга споделя, че ще се случи в бъдещето, към този момент един път се е случвало. Така че ще следим ”. Трифон Николов обаче напомня и друго знамение – на Учителя Петър Дънов. А той предсказал следното, когато наближил комунистическият режим:

„ Ще има 45 години тирания, която ще бъде последвана от друга 45-годишна тирания. И втората  ще е по-лоша ”.

В тази връзка астрологът разяснява, че това може би е едно предизвестие. „ През 1187 година България се е вдигнала на оръжие, не на митинг – тъй че ще забележим какво следва. Но това е едно предизвестие за така наречен властимащи в страната - да извърнат малко внимание на положението на армията в България ”, поучава той. 



Кадър от кино лентата " Небесно царство "  
Източник: lupa.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР